Crisisopvang

1240425_617280878312393_1128824710_nCrisisopvang.

Als je om redenen een beroep moet doen op crisisopvang dan hebben wij hiervoor plaatsen, welke ook gebruikt worden voor beschermd wonen. Je kunt maximaal 6 weken in onze crisisopvang verblijven. Deze periode kan nogmaals met 6 weken worden verlengd. Om voor de crisisopvang in aanmerking te komen is een indicatiebesluit van een gemeente of een PGB noodzakelijk.

Wij bieden uitsluitend crisisopvang voor volwassenen vanaf 18 jaar.

De crisisopvangplaats betreft een zelfstandige verblijfsruimte welke los staat van het hoofdgebouw. ‘s-Nachts zijn er wel begeleiders aanwezig, maar er is geen actief toezicht en/of bewaking. Je beschikt over een eigen ruime verblijfsruimte met daarin een zitje, eettafel, wc en slaapvoorziening en een gemeenschappelijke ruimte . De wasruimte met daarin wasmachine, droger, bad en douche is nabij.

Wij wonen op het platteland dus het is er stil en donker, maar ook heel vertrouwd en prettig.

Omdat je deelneemt aan het dagprogramma is het van belang dat je als persoon en qua problematiek past in de deelnemersgroep zoals die ons overdag bezoekt. Voor de momenten dat je niet deelneemt aan het dagprogramma moet je in staat zijn jezelf bezig te houden. 

Wil je van onze crisisopvang gebruikmaken, dan verwachten we van jou dat je:

  • deelneemt aan ons doordeweekse dagprogramma
  • open staat voor begeleiding
  • je aan de afspraken houdt
  • geen verslaving (alcohol, drugs, gok etc ) hebt
  • geen acting out gedrag vertoond
  • ’s avonds vóór 22:00 uur binnen bent
  • bezoek is prima maar wel na overleg met ons.

Bed, Box & Breakfast,vakantiehuisje, Loenen, Apeldoorn, Gelderland

Crisis is een ingrijpende situatie waarin je kan komen te verkeren. Je kunt niet thuis zijn en hebt dringend behoefte aan ee dak boven je hoofd en zorg en begeleiding.

Je bent welkom en graag zetten we ons in om te werken aan een vervolgsituatie die veiligheid, vertrouwen en perspectief biedt.

slaapruimte