logo

Crisisopvang

1240425_617280878312393_1128824710_nCrisisopvang.

Als je om redenen een beroep moet doen op crisisopvang dan hebben wij hiervoor 2 plaatsen, welke ook gebruikt worden voor beschermd wonen. Je kunt maximaal 6 weken in onze crisisopvang verblijven. Deze periode kan nogmaals met 6 weken worden verlengd. Om voor de crisisopvang in aanmerking te komen is een indicatiebesluit van de gemeente noodzakelijk.

Wij bieden uitsluitend crisisopvang vanuit de WMO. Jeugd bieden wij geen crisisopvang.

De crisisopvangplaats betreft een zelfstandige verblijfsruimte welke los staat van het hoofdgebouw. ‘s-Nachts zijn er wel begeleiders aanwezig, maar er is geen actief toezicht en/of bewaking. Je verblijft in een ruime verblijfsruimte met daarin een zitje, eettafel, wc en slaapvoorziening. De wasruimte met daarin wasmachine, droger, bad en douche ligt nabij.

Wij wonen op het platteland dus het is er stil en donker, maar ook heel vertrouwd en prettig.

Omdat je deelneemt aan het dagprogramma is het van belang dat je als persoon en qua problematiek past in de deelnemersgroep zoals die ons overdag bezoekt. Voor de momenten dat je niet deelneemt aan het dagprogramma moet je in staat zijn jezelf bezig te houden. 

Wil je van onze crisisopvang gebruikmaken, dan verwachten we van jou dat je:

  • deelneemt aan ons doordeweekse dagprogramma
  • dat je je aan de afspraken houdt
  • geen drank en drugs gebruikt
  • geen acting out gedrag vertoond
  • ’s avonds vóór 20:00 uur binnen bent
  • bezoek alleen na overleg met ons krijgt.

Bed, Box & Breakfast,vakantiehuisje, Loenen, Apeldoorn, Gelderland

Crisis is een ingrijpende situatie waarin je kan komen te verkeren. Je kunt niet thuis zijn en hebt dringend behoefte aan zorg en begeleiding.

Je bent welkom en graag zetten we ons in om te werken aan een vervolgsituatie die veiligheid, vertrouwen en perspectief biedt.

slaapruimte