Vertrouwenspersoon

Bent u een deelnemer van NHS De Oldenhof en heeft u vragen over uw rechten? Heeft u een klacht over de manier waarop u bent behandeld of bent u het niet eens met uw begeleider? U kunt dit dan via meerdere manieren tot uiting brengen:

    • Een gesprek met de betrokken begeleid(st)er.
    • Een gesprek met de eigenaresse. Jenny de Jong.
    • Een klacht indienen hetzij bij de eigenaresse en/of bij de klachtencommissie.
    • Een gesprek aangaan met de vertrouwenspersoon en zich door deze laten informeren, uitwisselen en/of laten begeleiden in het verdere proces waarin u uw klacht wenst te laten behandelen.

 

 

Vertrouwenspersoon voor NHS De Oldenhof is mevrouw Wilma Reusken –Klaver.

Na het vertrek van onze vorige vertrouwenspersoon zijn we op zoek  gegaan naar iemand die deze functie kan en wil invullen en vormgeven.

Wij hebben Wilma Reusken-Klaver gevraagd of zij deze taak op zich wilde nemen. Wilma is een betrouwbaar persoon met empathie, daadkracht en communicatief. Bovenal is zij een fijne lieve vrouw met het hart op de juiste plaats.

Wilma is een dorpsgenoot en is onderneemster. Zij is eigenaresse van schoonheidssalon Mirage en moeder van 2 kinderen.  Wilma heeft geen andere binding met NHS de Oldenhof dan dat zij de functie in gaat vullen.

Wij zijn erg blij dat Wilma de functie in gaat vullen en vertrouwen er op dat zij voor medewerkers en deelnemers een prettig aanspreekpunt zal zijn en hun belangen voor op zal stellen.

Wilma is bereiken onder nummer: 06-51203029