Jenny de Jong

De Oldenhof is een kleinschalig centrum dat zorg, opvang en begeleiding biedt aan kinderen en (jong) volwassenen met een zorg- en/of hulpvraag.

Jenny de Jong Natural Horse Sense en Zorgboerderij NHS De Oldenhof in Loenen

Jenny de Jong

Ik ben Jenny de Jong (1962) en mijn hele leven al gepassioneerd van paarden, ze zitten in mijn bloed. In 2008 ben ik Natural Horse Sense gestart. Gaandeweg kwamen er steeds meer mensen met een hulpvraag op mijn pad. Een logisch gevolg was het oprichten van een kleinschalig zorgcentrum, in de vorm van NHS De Oldenhof.

Op NHS de Oldenhof werken professionals die met liefde voor hun vak een grote betrokkenheid hebben met de doelgroepen. Zij hebben een gerichte opleiding en jarenlange ervaring in zorg-, observatie- en behandelcentra.

Daarnaast werken we met vrijwilligers die zich bezighouden met het begeleiden, het onderhoud van terrein en verzorging van de dieren.

NHS/De Oldenhof is een erkend leerbedrijf bij Aequor en Calibris.